Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Urat e së ardhmes

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Urat e së ardhmes

nga Ideart Botime

1.000 Lekë

Urat e së ardhmes

Sërgjan Kerim

Përktheu: Rexhep Zllatku
ISBN 978-99943-43-00-9
284 faqe
Çmimi 1000 lekë
Tiranë, 2006

... Europa ka nevojë për një balancë të re - balancën e interesave, jo për balancën e forcës. Në këtë kontekst, parimi i vetëvendosjes së popujve nuk duhet të rrezikohet dhe nuk mund të veçohet nga proceset integruese europiane dhe nga ruajtja e balancës dhe e stabilitetit të Europës...