Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Shenjat e dorës

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Shenjat e dorës

nga Ideart Botime

500 Lekë

Shenjat e dorës

Lindita Arapi

ISBN 978-99943-43-08-9
108 faqe
Çmimi 500 lekë
Tiranë, 2006

…përherë e papre ky zë, timbri i tij plot dritëhije dëgjohet gjithmonë në vargjet e poetes Lindita Arapi, një metrikë e heshtur dhe e fshehtë: (gjithmonë) vazhdueshëm në luhatje, vibrim, shkrirje njësh nga figura në figurë, mes Momentales dhe së Vazhdueshmes, lënie lamtumire dhe Rikthimi; Ludvig Hartinge