Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Avangardë engjëjsh

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Avangardë engjëjsh

nga Ideart Botime

500 Lekë

Avangardë engjëjsh

Agron Tufa

ISBN 978-99943-788-0-5
168 faqe
Çmimi 500 lekë
Tiranë, 2005

Agron Tufa ka studiuar për gjuhë dhe letërsi në Fakultetin Filologjik të Tiranës dhe në Institutin e Letërsisë “Gorki” 1994-1999, Moskë. Studimet pasuniversitare i kreu për Filozofi artesh në Institutin e Kulturave Europiane 1999 - 2001, ku dhe magjistroi. Është lektor i Letërsinë së Huaj të shekullit XX, në UT. Ka botuar fillimisht poezi, ese, përkthime, romane, tregime dhe miniatura. Krijimtaria e tij është botuar në revista e periodikë letrarë europianë. Ka fituar disa çmime letrare kombëtare dhe ndërkombëtare.