Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Proza e Kutelit

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Proza e Kutelit

nga Ideart Botime

600 Lekë

Proza e Kutelit

Behar Gjoka

ISBN 978-99943-648-0-4
176 faqe
Çmimi 600 lekë
Tiranë, 2004

“Mitrush Kuteli sot ka vendin në letërsinë shqiptare, sigurisht jo në atë vend që ia caktuen historiografët në vëllimet e kritikës e të periodizimit të letërsisë sonë. Diçka e tillë arsyetohet me faktin sepse Kuteli na paraqet si letrar një njeri kulture si vetje fort komplekse. Si i tillë, nuk i përket plotësisht apo mbetet mik triditësh, vetëm për kalim, kudo të vendoset mbrenda kllapëve të izmave.”