Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Afresk kritik

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Afresk kritik

nga Ideart Botime

500 Lekë

Afresk kritik

Erion Kristo

ISBN 978-99943-868-2-4
160 faqe,
Çmimi 500 lekë
Tiranë, 2006

Në horizontin e përvojave estetike, aftësia për të marrë përgjegjësi personale, duhet të shfaqet si cilësia parësore e kritikës. Kritiku duhet të mësojë të mos fshihet pas gishtit dhe të shfaqë publikisht, një guxim që nuk ka pse të mos nisë fillimisht nga pohimi i vlerave. Duhet të mësojmë të thurim një kritikë konstruktive, pa e mohuar të drejtën për të dalluar ndonjë gabim.