Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ikje nga shtrati

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Ikje nga shtrati

nga Ideart Botime

500 Lekë

Ikje nga shtrati

Alban BALA

ISBN 978-99943-695-0-4
128 faqe
Çmimi 500 lekë
Tiranë, 2005

Pas heshtjes gati 10-vjeçare, Alban Bala i kthehet botimeve dhe i rivjen lexuesit të tij me një përmbledhje novelash. Këto tekste intensive dhe befasuese për veçanësinë subjektive, për stilet e rrëfimit e për larushinë e gjuhës, na tregojnë se pritja ka vlejtur, si për autorin ashtu dhe për lexuesin.