Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dënesje në dru

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Dënesje në dru

nga Ideart Botime

500 Lekë

Dënesje në dru

Lazër STANI

ISBN 978-99943-648-9-8
136 faqe
Çmimi 500 lekë
Tiranë, 2005

Lazër Stani nuk u nënshtrohet formave e modeleve paracaktuese, as nuk e sforcon rrëfimin dhe as nuk këmbëngul të gjakojë ndonjë ide të madhe; ai e lë të lirshme rrjedhën e rrëfimit në vend që ta përcaktojë e ta drejtojë rrëfimin në një rrafsh të caktuar. Kjo vërehet si nga fillimi i tregimeve, ashtu edhe në fund të tyre, ku në vend të mbylljes, hapet mundësia e rifillimit të tregimit nga ana e lexuesit.