Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Nuk di nëse deti

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Nuk di nëse deti

nga Ideart Botime

500 Lekë

Nuk di nëse deti

Claudio POZZANI

Përktheu: Silvana Leka
ISBN 978-99943-720-0-9
80 faqe
Çmimi 500 lekë
Tiranë 2005

Claudio Pozzani është poet, prozator dhe muzikant i shquar për performancat dhe Teatrin e Poezisë, të cilat i ka paraqitur në festivalet më të njohur poetikë në botë. Poezitë e tij janë përkthyer në mëse dhjetë gjuhë dhe janë përfshirë në antologjitë dhe revistat më dinjitoze bashkëkohore. Përmbledhja e tij e fundit me poezi është botuar në vitin 2001 në version dygjuhësh me titullin “Saudade & Spleen”.