Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
La poesia albanese nelle pagine di un’antologia

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

La poesia albanese nelle pagine di un’antologia

nga Ideart Botime

1.000 Lekë

La poesia albanese nelle pagine di un’antologia

Abedin Preza

ISBN 978-99943-43-07-6
670 faqe
Çmimi 1000 lekë
Tiranë, 2006

“Kjo punë është një vepër e përkryer dhe madhështore, e kryer nga një dorë e vetme, që përmbledh sintetikisht një pjesë të rëndësishme të perlave përfaqësuese të poezisë sonë, që nga folklori gojor i hershëm e deri tek poetët e ditëve tona. Seleksioni ështe bërë duke respektuar rigorozisht vlerat letrare dhe duke eliminuar me kujdes çdo subjektivizëm. Nga autorët zakonisht nuk është zgjedhur më e famshmja, por shpirtërisht më përfaqësuesja, dhe në këte drejtim mendoj se autori nuk ka gabuar asnjëherë”. Lluka Qafoku