Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Tregime

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Tregime

nga Ideart Botime

300 Lekë

Tregime

Rainer Maria RILKE

Përktheu: Eldon Gjikaj
ISBN 978-99927-939-0-2
120 faqe
Çmimi 300 lekë
Tiranë, 2003

...Rilkja nuk lëshonte kurrë nga dora diçka po të mos ishte plotësisht e përkryer. Mijëra njerëz mund t’i kenë kaluar fare pranë atij djali të ri me mustaqe të verdha që i vareshin paksa ashtu melankonike, me fytyrë disi sllave e pa ndonjë tipar të veçantë, dhe të mos u ketë shkuar mendja fare se ai ishte poet, madje njëri prej më të mëdhenjve të shekullit tonë...