Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Labirinti

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Labirinti

nga Ideart Botime

1.000 Lekë

Labirinti

Kate Mosse

Përktheu: Sabina Dhrimo
ISBN 978-99956-29-03-8
512 faqe
Çmimi 1000 lekë
Tiranë, 2008

‘Një roman inteligjent dhe i këndshëm gjetjeje dhe humbjeje, i gjerë deri në bujari në tematikën e tij historike dhe fare personal në detajet e tij të ëmbla.’ Nicci Gerrard ‘Një libër i madh: Mosse krijon një botë aq të plotë, saqë mua zuri të më merrte malli për të që pa arritur në faqen e fundit. Me më shumë intrigë sesa Dan Broën-i, një gjëegjëzë me thellësi dhe forcë frymëgjatë. Labirinti të mban lidhur që nga faqja e parë, deri në të fundit.