Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Mobilje / Mobilje Per Shtepi

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

nga Grepi Outlet

150.000 Lekë
99.000 Lekë

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Krevati: 1.22m dimensioni: 2020 x 1436 x 990

Dollap rrobash me tre kanata: 904 x 570 x 2000

Tavolinë pune: 1820 x 542 x 1900

Materiali MDF