Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Mobilje / Mobilje Per Shtepi

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

nga Grepi Outlet

150.000 Lekë
99.000 Lekë

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Krevati: 1.22m dimensioni: 2025 x 1280 x 950

Raft Për Libra: 402 X 370 1930

Dollap rrobash me tre kanata: 1210 x 570 1930

Tavolinë pune: 1210 x 606 x 1930

Komodinë: 480 x 440 x 465

Materiali MDF