Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Njerëz dhe minj

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

Njerëz dhe minj

nga Ideart Botime

500 Lekë

Njerëz dhe minj

John Steinbeck

Përktheu: Fredi Proko
ISBN 978-99927-797-7-2
144 faqe
Çmimi 500 lekë
Tiranë, 2003

Me këtë parabolë përkushtimi, vetmie, shprese dhe humbjeje, John Stainbeck krijoi portretet e fuqishme të dy burrave që rropaten të kuptojnë vendin e tyre unik në botë. Duke u mbërthyer te njëri-tjetri, në vetminë, mbylljen në guackë dhe armiqësinë ndaj ambientit rrethues, Xhorxhi dhe shoku i tij mendjelehtë, Leni, ëndërrojnë siç bëjnë bredharakët, për një vend që ta quanin “të vetin”. “Njerëz dhe minj” qe shkalla më e lartë për t’u ngjitur.