Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kuzhina Italine Receta të zgjedhura

Libra dhe CD / Libra praktikë

Kuzhina Italine Receta të zgjedhura

nga Ideart Botime

3.000 Lekë

Kuzhina Italine Receta të zgjedhura

Përktheu: Evis Cerga
Redaktoi: Armond Kikino, Etleva Smaçi
ISBN 978-9928-128-36-2
304 faqe
Çmimi 3000 lekë
Tiranë, 2013

Kuzhina italiane, plot finesë, shumëaromshe, vjen për lexuesit me recetat më të mira klasike, në një libër ku gjenia dhe arti i të ushqyerit mirë gërshetohen me luksin dhe cilësinë e një botimi unik.