Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Gushkuqi

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Gushkuqi

nga Ideart Botime

300 Lekë

Gushkuqi

Novela botërore nga Migel Servantes, Çarl Dikens, Selma Lagerlof, Anton Çehov, Federiko Mistral, Rudiard Kipling

Përktheu: Silvana Leka
ISBN 978-99943-43-03-3
100 faqe
Çmimi 300 lekë
Tiranë, 2006

Seria e botimeve Shkalla e Artë sjell për lexuesit pjesën më të zgjedhur të krijimtarisë botërore. Mjeshtrat e mëdhenj të tregimit, komedisë, tragjedisë antike dhe romaneve bashkëkohorë vijnë në gjuhë të përshtatur për moshat e reja, por duke ruajtur elementët kryesorë të stilit të autorit, gjuhën e tij, personazhet dhe linjat kryesore të zhvillimit të subjektit. Ky është hapi i parë drejt një rruge pa fund, hap që nxit dëshirën e takimit me veprën origjinale dhe ëndjen e leximit.