Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Frankenshtajn

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Frankenshtajn

nga Ideart Botime

300 Lekë

Frankenshtajn

Mary Shelley

Përktheu: Erion Kristo
ISBN 978-99943-637-5-1
88 faqe
Çmimi 300 lekë
Tiranë, 2004

Viktor Frankenshtajni mendon se ka gjetur të fshehtën e jetës. Ai merr copëra nga njerëz të vdekur dhe sajon një “njeri” të ri. Por ky përbindësh është kaq i madh dhe i frikshëm, saqë kushdo ja mbath para tij, edhe vetë Frankenshtajni! Përbindëshi është si një fëmijë i stërmadh që ka nevojë për dashuri. Por askush nuk i jep atij dashuri dhe menjëherë ai fillon të urrejë. Dhe, ngase ai është shumë i fortë, gjëja që mësoi më pas është se si të vrasë...