Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Aventurat e Lizës në botën e çudirave

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Aventurat e Lizës në botën e çudirave

nga Ideart Botime

300 Lekë

Aventurat e Lizës në botën e çudirave

Lewis Carroll

Përktheu: Manjola Lakra
ISBN 978-99954-637-3-5
72 faqe
Çmimi 300 lekë
Tiranë, 2004

Atje, në majë të kërpudhës, ishte një Vemje e madhe që po tymoste një llullë. Pas pak Vemja e hoqi llullën nga goja dhe i foli Lizës ngadalë me një zë të përgjumshëm: “Kush je ti?” Sa gjëra të çuditshme ndodhin kur Liza bie nga strofka e Lepurit në Botën e Çudirave! Ajo bisedon me një Vemje dhe me Macen Qeshire, shkon në festën e marrë të çajit që po bënte Kapelabërësi, luan kroketë me Mbretin dhe Mbretëreshën Kupë...