Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Libri i xhunglës Mogli

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Libri i xhunglës Mogli

nga Ideart Botime

300 Lekë

Libri i xhunglës Mogli

Rudyard Kipling

Përktheu: Iris Kokoli
ISBN 978-99927-939-5-3
64 faqe
Çmimi 300 lekë
Tiranë, 2003

Në xhunglën e Indisë Jugore, diku pranë Sionit, tufa e ujqërve kishte edhe një pjesëtar të ri, por ky nuk ishte ujk, si të tjerët, ky ishte MOG LI, - bir i njeriut – por që nuk dinte asgjë rreth botës së njerëzve. Ai jeton dhe gjuan bashkë me vëllazërinë e ujqërve. Ariu Balu dhe pantera Begera bëhen miqtë dhe mësuesit e MOG LIT. Por Sher Kani – tigri njeringrënës është armiku i tij. Kjo rrëfenjë e Kiplingut, me aventurat e MOG LIT nëpër xhungël, ka qenë dhe mbetet e dashur për të mëdhenj e për të vegjël, që prej mëse 100 vjetësh.