Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Robinson Kruzo

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Robinson Kruzo

nga Ideart Botime

300 Lekë

Robinson Kruzo

Daniel Defoe

Përktheu: Silvana Leka
ISBN 978-99927-926-0-4
72 faqe
Çmimi 300 lekë
Tiranë, 2003

“Isha duke shëtitur në breg, siç bëja shpesh, kur një ditë, dallova diçka në rërë. U afrova për të parë më mirë dhe shtanga i habitur. Ishte një gjurmë - një gjurmë njeriu!” Më 1659, Robinson Kruzosë iu shkatërrua anija në një breg shkëmbor, diku pranë Amerikës së Jugut. Pas 15 vjetësh jete të rëndë e të vetmuar, pasi mësoi t’u bënte ballë me burrëri vështirësive dhe kur zuri të prodhonte e të ndërtonte me duart e tij gjithçka që i nevojitej, Robinsoni vuri re se në ishull, veç tij, ndodhej edhe një njeri tjetër. Kush ishte ky, mik apo armik i Robinsonit?