Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Borëbardha

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Borëbardha

nga Ideart Botime

1.000 Lekë

Përrallë me Zë

Lexoi: Aishe Stari

ISBN 978-99281-284-0-9
Çmimi 1000 lekë
Tiranë, 2013