Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Enderr Mashtruese Ismail Kadare

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Enderr Mashtruese Ismail Kadare

nga Grepi Outlet

600 Lekë

Enderr Mashtruese -Tregime e Novela.

Autori: Ismail Kadare

Redaktor: Besnik Mustafaj

Piktor: Ibrahim Çezma

Recensues: Remzi Lani, Zija Çela

Shtypur: Kombinati Poligrafik

Shtypshkronja 8 Nentori Tirane 1991