Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Nena Nena Nena
Nena Nena Nena

Vepra Arti / Skulptura

Nena

nga Fondi "Mustafa Faja"

100.000 Lekë

Skulpture ne gur shtufi leçez, paraqet nje nene te ulur dhe te menduar, 38 x 32 x 33 cm.