Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
​Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Mobilje / Mobilje Per Shtepi

​Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

nga Grepi Outlet

150.000 Lekë
56.000 Lekë

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë e përbërë nga:

Krevat: 2040 x 1390 x 1000

Tavolinë pune: 1210 x 600 x 1950

Komodinë; 480 x 440 x 460

Materiali MDF