Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Mobilje / Mobilje Per Shtepi

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

nga Grepi Outlet

150.000 Lekë
99.000 Lekë

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë e Përbërë nga:

Krevat: 2040 x 1280 x 970

Dollap rrobash me tre kanata: 1206 x 570 x 1930

Tavolinë pune: 1410 x 600 x 1865

Komodinë; 480 x 440 x 465

Materiali MDF