Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

Mobilje / Mobilje Per Shtepi

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë

nga Grepi Outlet

150.000 Lekë
99.000 Lekë

Komplet Dhome Gjumi Për Fëmijë e përbërë nga:

Krevat: 1976 x 1335 x 980

Dollap rrobash me tre kanate: 1206 x 570 x 1930

Tavoline pune: 1000 x 1000 x 2000, Komodine me tre sirtare: 403 x 500 x 745

Komodinë: 490 x 440 x 465

Materiali MDF