Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Krevat Për Fëmijë në Formë Makine Sportive

Mobilje / Mobilje Per Shtepi

Krevat Për Fëmijë në Formë Makine Sportive

nga Grepi Outlet

59.000 Lekë
29.000 Lekë

Krevat për Femije në Formë Makine Sportive, dritat sigurojnë ndriçim real.

Përmasat; 2190 x 952 x 600

Materiali MDF

Dysheku është për efekte ilustrimi dhe nuk përfshihet në çmim.

Përmasat e dyshekut për këtë krevat janë 90 x 190.

Montimi i krevatit nuk perfshihet ne sherbimin tone.