Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Krevatë Për Fëmijë, në Formë Makine Lodër

Mobilje / Mobilje Per Shtepi

Krevatë Për Fëmijë, në Formë Makine Lodër

nga Grepi Outlet

55.000 Lekë
25.000 Lekë

Krevatë Për Fëmijë, në formë makine lodër.

Përmasat: 1950 x 988 x 600

Materiali MDF

Dysheku është për efekte ilustrimi dhe nuk perfshihet në çmim.

Përmasat e dyshekut për këtë krevat janë 90 x 190.

Montimi i krevatit nuk perfshihet ne sherbimin tone.