Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Krevat Për Femijë në Formë Makine Garash.

Mobilje / Mobilje Per Shtepi

Krevat Për Femijë në Formë Makine Garash.

nga Grepi Outlet

58.000 Lekë
28.000 Lekë

Krevat për femijë në formë makine garash, me drita që sigurojnë ndriçim real.

Përmasat: 2210 x 952 x 600

Materiali MDF

Dysheku është për efekte ilustrimi dhe nuk perfshihet në çmim.

Përmasat e dyshekut të përshtatshëm për këtë krevat janë 90x190.

Montimi i krevatit nuk perfshihet ne sherbimin tone.