Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
E fshehta e unazës prej rubini

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

E fshehta e unazës prej rubini

nga Shtepia Botuese Dituria

400 Lekë

Autori: Yvonne MacGrory
ISBN 99927-31-75-3

Aventura, histori tronditëse, të vendosura në kohën e sotme e në të kaluarën. Një vajzë, që jeton në Irlandën e viteve ’90, befas gjendet në një kështjellë të një shekulli më parë. Si do të sillet Lusi përballë njerëzve të shoqërisë së lartë, që e trajtojnë si shërbyese, dhe njerëzve të thjeshtë?