Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
E fiksuara pas dyqaneve vë kurorë

Libra dhe CD / Letërsi e Huaj

E fiksuara pas dyqaneve vë kurorë

nga Shtepia Botuese Dituria

1.000 Lekë

Autori: Sophie Kinsella

ISBN 978-9928-103-12-3

Këtë herë për Bekin duket se më në fund gjërat po ecin siç duhet: pas shumë peripecish ekonomiko-sentimentale gjen punën që kishte ëndërruar, konsulente shitjesh, dhe jeton e lumtur në një apartament të mrekullueshëm në Manhatan, së bashku me Lukun, i cili i ka propozuar për martesë. Por, pas këtij propozimi, jeta e saj merr një tjetër drejtim. Nëna e Bekit këmbëngul që dasma të bëhet në kopshtin e shtëpisë së saj, në periferi të Londrës, e rrethuar nga familjarë dhe miq të vjetër; nga ana tjetër, nëna e tmerrshme e Lukut bën plane të tjera në qytetin vezullues të Nju-Jorkut. Beki nuk do të zhgënjejë asnjë, mirëpo, si pa dashur, bëhet pjesë e përgatitjeve të dasmës në Plaza të Nju-Jorkut, argëtohet duke provuar fustane nusesh, shijon torta dhe harton lista për dhuratat e dasmës. Por koha kalon, në të dyja anët e oqeanit përgatitjet vazhdojnë dhe papritur Beki kupton se gjendet sërish në telash. Ka vetëm një nuse, vetë ajo, por dasma janë dy, në dy kontinente të ndryshme, në të njëjtën ditë...