Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Kompozim figurash

Vepra Arti / Vizatime

Kompozim figurash

nga Fondi "Mustafa Faja"

1.500 Lekë

Vizatim ne leter me pene dhe laps i zi 21 x 29 cm. Gent Faja, 1997.