Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Në veçanti për ty “Gëzuar Ditëlindjen”

Libra dhe CD / Libër Dhuratë

Në veçanti për ty “Gëzuar Ditëlindjen”

nga Ideart Botime

700 Lekë

Në veçanti për ty “Gëzuar Ditëlindjen”


ISBN 978-9928-128-06-5
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Të uroj të zbulosh çdo ditë diçka të re,
diçka që të sjell gëzim dhe lumturi,
që jetën ta jetosh si mrekulli.