Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Për më të shtrenjtën “Dashuri”

Libra dhe CD / Libër Dhuratë

Për më të shtrenjtën “Dashuri”

nga Ideart Botime

700 Lekë

Për më të shtrenjtën “Dashuri”


ISBN 978-9928-128-05-8
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Thuaj yjet s’janë zjarr
Thuaj dielli u shua
Thuaj jeta është varr
Por mos thuaj që s’të dua.