Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Për më të shtrenjtën “Shoqe”

Libra dhe CD / Libër Dhuratë

Për më të shtrenjtën “Shoqe”

nga Ideart Botime

700 Lekë

Për më të shtrenjtën “Shoqe”


ISBN 978-9928-128-09-6
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Më je gjendur pranë sa herë kam patur nevojë –
duke më shtrënguar dorën,
duke më fshirë lotët, a duke qeshur së bashku.
Të njëjtën gjë do të bëja edhe unë për ty.