Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Për më të shtrenjtin “Bashkëshort”

Libra dhe CD / Libër Dhuratë

Për më të shtrenjtin “Bashkëshort”

nga Ideart Botime

700 Lekë

Për më të shtrenjtin “Bashkëshort”

Anne bradstreet

ISBN 978-9928-128-29-4
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Nëse dy njerëz mund të bëhen njësh – jemi ne të dy.
Nëse ka një burrë që gruaja e dashuron – ky burrë je ti.
Ndërsa jetojmë e dashurojmë me të njëjtën dashuri,
Në këtë jetë dhe në tjetrën bashkë do jemi unë dhe ti.