Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Për më të shtrenjtën “Motër”

Libra dhe CD / Libër Dhuratë

Për më të shtrenjtën “Motër”

nga Ideart Botime

700 Lekë

Për më të shtrenjtën “Motër”


ISBN 978-9928-128-11-9
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Krahas Festës së Nënës,
krahas Festës së Babait,
duhet të jetë edhe Festa e Motrës –
veçanërisht për një motër si ti!