Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Për më të shtrenjtin “Bir”

Libra dhe CD / Libër Dhuratë

Për më të shtrenjtin “Bir”

nga Ideart Botime

700 Lekë

Për më të shtrenjtin “Bir”

Pam Brown

ISBN 978-9928-128-30-0
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Nuk duhet të ëndërroj për të tuat ëndrra.
Thjesht të jap mundësinë që t’i ëndërrosh vetë.
Dhe uroj që mund të të jem sado pak ndihmë
për t’i sjellë në jetë.