Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Për më të shtrenjtën “Bijë”

Libra dhe CD / Libër Dhuratë

Për më të shtrenjtën “Bijë”

nga Ideart Botime

700 Lekë

Për më të shtrenjtën “Bijë”


ISBN 978-9928-128-07-2
Çmimi 700 lekë
Tiranë 2013

Gjithçka është bërë më e ndërlikuar, do të doja
të kisha mundësi të t’i sillja gjërat sa më mbarë.
Porse tërë sa mund të bëj është vetëm kjo:
Të të jem pranë. Përgjithmonë.