Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës
Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës Buzëqeshja e Mona Miushizës

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Buzëqeshja e Mona Miushizës

nga Botime Pegi

500 Lekë

Titulli: Histori Gazmore, vëll.X – Buzëqeshja e Mona Miushizës

Titulli origjinal: Il sorriso di Monna Topisa

Autor: Jeronim Stilton

Përktheu: Agim Doksani

Zhanri: Libër për fëmijë, i ilustruar

Numri i faqeve: 126

Aventurat gazmore të një miushi gazetar, familjes dhe miqve të tij, në një botë ku heroi ynë fiton gjithmonë.

“Mona Miushiza fsheh një sekret! Miushardo da Zhvinçi kishte fshehur pas tablosë së saj disa shenja të veçanta misterioze… Nuhatja ime prej miushi më thotë që këtu fshihet një thesar. S’keni dëgjuar gjë për të? Doni të vini me mua, apo jo? Na pret një gjueti thesari për t’u pirë në kupë. Fjalë nderi e Jeronim Stiltonit!”