Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin
Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin Një limonatë me miza për kontin

Libra dhe CD / Letërsi për Fëmijë

Një limonatë me miza për kontin

nga Botime Pegi

500 Lekë

Titulli: Histori Gazmore, vëll.IX – Një limonatë me miza për kontin

Titulli origjinal: Una granite di mosche per il conte

Autor: Jeronim Stilton

Përktheu: Agim Doksani

Zhanri: Libër për fëmijë, i ilustruar

Numri i faqeve: 126

Aventurat gazmore të një miushi gazetar, familjes dhe miqve të tij, në një botë ku heroi ynë fiton gjithmonë.

“Po si vallë më mori maçoku mendjen dhe shkova deri në Transmiushëri, në kështjellën e kontit Vlad? Kaq e dendur është mjegulla, sa nuk shquan gjë prej gjëje dhe banorët vijnë era hudhër! Bërrr… Thonë se hudhra i mban larg vampirët…