Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Dashuri e papërfunduar

Libra dhe CD / Letërsi Shqipe

Dashuri e papërfunduar

nga Shtepia Botuese Dituria

300 Lekë

Autori: Katina Vlahu
ISBN 978-9928-103-53-6

Katina Vlahu... rrëfen thjesht dhe me delikatesë, e njeh antikitetin dhe ka aq fantazi, saqë duket sikur rrënojat ribëhen... personazhet sikur dalin nga relievet e mermerta dhe statujat ngjallen. ... ajo që na befason ngazëllyeshëm është se, mes të tjerash, gjejmë dhe Epidamnin e lashtë, Durrësin, kur kultura helene kishte hyrë bashkë me kolonët, duke u përzier me atë vendësen, iliriken. Por përgjigjja që na ndihmon të nxjerrim nga ky libërth për dashurinë është e mrekullueshme: dashurinë e mbron mosmbarimi i vet... Fundi është mosfund. Visar Zhiti