Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Zhvishmëni - Psikanalizë e stilit të rrobave

Libra dhe CD / Libra praktikë

Zhvishmëni - Psikanalizë e stilit të rrobave

nga Botimemax

400 Lekë

Nga vajza e vogël që e veshin prindërit, te zonja e moshuar që shpërfill pamjen e jashtme, për të kaluar tek adoleshentët e pasionuar pas markave, motrat që shkëmbejnë rrobat, blerësja maniake, burri që vishet veçse me rroba në ngjyrë të zezë, apo ai që zgjedh petkat e bashkëshortes...

"ZHVISHMËNI" një libër që shpjegon mekanizmat psikologjikë të sjelljeve tona mbi pamjen e jashtme, ato zbulojnë gjeste intime dhe të pavlerësuara të dëshirave tona. Rrobat, kjo "lëkurë e dytë", është pjesë e brendshme dhe e jashtme jona, madje pasqyron ndërtimin e identitetit tonë.