Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Ti, e dashur...

Libra dhe CD / Libra praktikë

Ti, e dashur...

nga Botimemax

300 Lekë

Franci ka rënë në dashuri dhe jeton mrekullisht me të dashurën e tij. Por Franci 26 vjec është shëndetlig e i sëmurë rëndë, me pak shpresa për jetën.

I shtruar në spital, jeton i vetëm në dhomën e tij, nën oksigjen, me dy tuba në toraks duke pritur vetëm një njeri... gruan e jetës së tij. Shpëtimi mund të jetë... një dhomë oksigjeni, infermiere e mjeke... apo atë mund ta shpëtojë dashuria e vërtetë e jetës së tij... A do të ndodhë mrekullia?