Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online
Luani

Libra dhe CD / Libra praktikë

Luani

nga Botimemax

300 Lekë

Gazetari dhe shkrimtari Joseph Kessel, pasi i bie kryq e tërthor Afrikës, vendos ta përfundojë udhëtimin e tij në një rezervat natyror në Kenia. Aty njihet me administratorin e parkut, gruan dhe vajzën e tij, Patrician - një fëmijë i çuditshëm, që për shokë ka kafshët e egra dhe në veçanti një luan: Kingun. Ajo është miqësuar aq shumë me kafshën e madhërishme, Kingun, sa që jo vetëm nuk e ka frikë, por merr prej tij po atë dashuri që merr edhe nga njerëzit...