Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

96 Rezultate

Shiko si Liste Shiko si Rrjete

Pekmez Molle 450g

Pekmez Molle 450g

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Pekmez Gorrice 450g

Pekmez Gorrice 450g

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Pekmez Manaferre 450g

Pekmez Manaferre 450g

nga Grepi Outlet

1.300 Lekë

Narden, Kumbull e Egër 450g

Narden, Kumbull e Egër 450g

nga Grepi Outlet

1.100 Lekë

Pekmez Mani 100g

Pekmez Mani 100g

nga Grepi Outlet

450 Lekë

Pekmez Manaferre 100g

Pekmez Manaferre 100g

nga Grepi Outlet

450 Lekë

Pekmez Ftoi 100g

Pekmez Ftoi 100g

nga Grepi Outlet

400 Lekë

Pekmez Molle 100g

Pekmez Molle 100g

nga Grepi Outlet

400 Lekë

Pekmez Gorrice 100g

Pekmez Gorrice 100g

nga Grepi Outlet

400 Lekë

Narden, Kumbull e Egër 100g

Narden, Kumbull e Egër 100g

nga Grepi Outlet

350 Lekë

Lëng i Freskët Super V8 500ml

Lëng i Freskët Super V8 500ml

nga Grepi Outlet

220 Lekë

Lëng Red Nectar 500ml

Lëng Red Nectar 500ml

nga Grepi Outlet

330 Lekë

Lëng i Freskët Green Aid 500ml

Lëng i Freskët Green Aid 500ml

nga Grepi Outlet

220 Lekë

Narden, Kumbull e Egër 100g

Narden, Kumbull e Egër 100g

nga Grepi Outlet

350 Lekë

Pekmez me kumbull, Pestilkë e Korikut 450g

Pekmez me kumbull, Pestilkë e Korikut 450g

nga Grepi Outlet

1.200 Lekë

Pekmez me kumbull, Pestilkë e Korikut 100g

Pekmez me kumbull, Pestilkë e Korikut 100g

nga Grepi Outlet

400 Lekë

Trahana e ëmbël, 300g

Trahana e ëmbël, 300g

nga Grepi Outlet

250 Lekë

Trahana me perime, 300g

Trahana me perime, 300g

nga Grepi Outlet

250 Lekë

Trahana e thartë, 300g

Trahana e thartë, 300g

nga Grepi Outlet

250 Lekë

Petka 500g

Petka 500g

nga Grepi Outlet

450 Lekë

Dromka 500g

Dromka 500g

nga Grepi Outlet

450 Lekë

Spec Gogozhar 720g

Spec Gogozhar 720g

nga Grepi Outlet

350 Lekë

Pec Djegës 200g

Pec Djegës 200g

nga Grepi Outlet

250 Lekë

Mjalt Lule Zhumbrice e Bardhë 200g

Mjalt Lule Zhumbrice e Bardhë 200g

nga Grepi Outlet

500 Lekë

Mjalt Lule Zhumbrice 200g

Mjalt Lule Zhumbrice 200g

nga Grepi Outlet

500 Lekë

Mjalt Lule Zhumbrice e Zezë 200g

Mjalt Lule Zhumbrice e Zezë 200g

nga Grepi Outlet

600 Lekë

Mjalt Lule Morave dhe Zmbak i Liqenit të Prespës 200g

Mjalt Lule Morave dhe Zmbak i Liqenit të Prespës 200g

nga Grepi Outlet

550 Lekë

Lakër Turshi me vaj ulliri ekstra i virgjër 450g

Lakër Turshi me vaj ulliri ekstra i virgjër 450g

nga Grepi Outlet

250 Lekë

Lakër Turshi me vaj ulliri ekstra i virgjër, portokall, ulli dhe presh 450g

Lakër Turshi me vaj ulliri ekstra i virgjër, portokall, ulli dhe presh 450g

nga Grepi Outlet

300 Lekë

Peta byreku të pjekura

Peta byreku të pjekura

nga Grepi Outlet

300 Lekë

Djathe kaçkavall Dhie, i stazhonuar 8 muaj

Djathe kaçkavall Dhie, i stazhonuar 8 muaj

nga Grepi Outlet

1.700 Lekë

Zog fshati i freskët

Zog fshati i freskët

nga Grepi Outlet

1.400 Lekë