Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

25 Rezultate

Shiko si Liste Shiko si Rrjete

Boshtet e mbivendosura të politikës së jashtme. Për një diplomaci aktive në shekullin XXI. Autor Agim Nesho

Boshtet e mbivendosura të politikës së jashtme. Për një diplomaci aktive në shekullin XXI. Autor Agim Nesho

nga UET Press

900 Lekë

Guximi për të shpresuar

Guximi për të shpresuar

nga Botimet Dudaj

1.100 Lekë

Mbi qeverisjen

Mbi qeverisjen

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

E drejta penale

E drejta penale

nga Botimet Dudaj

1.500 Lekë

Diplomacia - Teoria dhe praktika

Diplomacia - Teoria dhe praktika

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Liberalë dhe komunitarë

Liberalë dhe komunitarë

nga Botimet Dudaj

1.200 Lekë

Epoka e trazirave

Epoka e trazirave

nga Botimet Dudaj

2.000 Lekë

Etika dhe biznesi

Etika dhe biznesi

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Kaotika – Problemet e menaxhimit dhe marketingut në kohën e turbullirave

Kaotika – Problemet e menaxhimit dhe marketingut në kohën e turbullirave

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Monolog / Mediat dhe propaganda totalitare

Monolog / Mediat dhe propaganda totalitare

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Politika dhe pasioni

Politika dhe pasioni

nga Botimet Dudaj

700 Lekë

Rikthimi i historisë dhe fundi i ëndrrave

Rikthimi i historisë dhe fundi i ëndrrave

nga Botimet Dudaj

700 Lekë

Sociological Analysis Vol 7 Number 1 Spring 2013

Sociological Analysis Vol 7 Number 1 Spring 2013

nga UET Press

800 Lekë

Marrëdhëniet shqiptaro-italiane në vitet 1920-1934. Autor Arben Cici

Marrëdhëniet shqiptaro-italiane në vitet 1920-1934. Autor Arben Cici

nga UET Press

1.000 Lekë

Hyrje në Marrëdhëniet Ndërkombëtare

Hyrje në Marrëdhëniet Ndërkombëtare

nga Botimet Dudaj

1.500 Lekë

Pasojat e modernitetit. Autor Anthony Giddens

Pasojat e modernitetit. Autor Anthony Giddens

nga UET Press

900 Lekë

Pratiques Sociales et Configurations Locales dans les Balkans/ Social Practices and Local Configurations in the Balkans” Dirigé par / edited byNebi BARDHOSHI, Gilles de RAPPER, Pierre SINTÈS

Pratiques Sociales et Configurations Locales dans les Balkans/ Social Practices and Local Configurations in the Balkans” Dirigé par / edited byNebi BARDHOSHI, Gilles de RAPPER, Pierre SINTÈS

nga UET Press

900 Lekë

Hyrje në të drejtën dhe arsyetimi ligjor Autor Steven J. Burton

Hyrje në të drejtën dhe arsyetimi ligjor Autor Steven J. Burton

nga UET Press

900 Lekë

Konflikti dhe Bashkëpunimi në Marrëdhëniet Ndërkombëtare

Konflikti dhe Bashkëpunimi në Marrëdhëniet Ndërkombëtare

nga Botimet Dudaj

1.200 Lekë

Rikthimi i historisë dhe fundi i ëndrrave

Rikthimi i historisë dhe fundi i ëndrrave

nga Botimet Dudaj

700 Lekë

Mbi qeverisjen

Mbi qeverisjen

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

E drejta ndërkombëtare publike

E drejta ndërkombëtare publike

nga Botimet Dudaj

1.500 Lekë

Filozofia e aktualitetit

Filozofia e aktualitetit

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Çështja e pakicave kombëtare dhe Shqipëria

Çështja e pakicave kombëtare dhe Shqipëria

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Bazat e së drejtës europiane

Bazat e së drejtës europiane

nga Botimet Dudaj

1.500 Lekë