Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

34 Rezultate

Shiko si Liste Shiko si Rrjete

Pa mëri

Pa mëri

nga Botime Pegi

1.000 Lekë

Kohë mashtrimesh.  Autor Arben Vata.

Kohë mashtrimesh. Autor Arben Vata.

nga UET Press

900 Lekë

Të bëjmë përpara

Të bëjmë përpara

nga Botime Pegi

800 Lekë

Unë jam gegë. Autor Mustafa Nano

Unë jam gegë. Autor Mustafa Nano

nga UET Press

900 Lekë

DITARI I 23 QERSHORIT

DITARI I 23 QERSHORIT

nga UET Press

900 Lekë

Nelson Mandela, portret në foto e fjalë

Nelson Mandela, portret në foto e fjalë

nga Botime Pegi

800 Lekë

LUFTË PA FUND. Shtegtime nëpër qiellin politik Autor: Pëllumb KULLA

LUFTË PA FUND. Shtegtime nëpër qiellin politik Autor: Pëllumb KULLA

nga UET Press

1.500 Lekë

DASHURI DHE PUSHTET. Nga Rakela te Veronika, një shekull histori italiane. Autor Bruno Vespa

DASHURI DHE PUSHTET. Nga Rakela te Veronika, një shekull histori italiane. Autor Bruno Vespa

nga UET Press

1.200 Lekë

 Betonizimi i demokracisë 20 vjet artikuj, intervista, studime

Betonizimi i demokracisë 20 vjet artikuj, intervista, studime

nga UET Press

2.000 Lekë

Arsim dhe pabarazi. Sfida e perceptimit ndryshe. Autor Valbona Nathanaili

Arsim dhe pabarazi. Sfida e perceptimit ndryshe. Autor Valbona Nathanaili

nga UET Press

900 Lekë

Vit i mbarë. Ngjarjet dhe personazhet që shënuan rotacionin paqësor të pushtetit në vitin 2013 në 13 intervista Autor Sokol Balla

Vit i mbarë. Ngjarjet dhe personazhet që shënuan rotacionin paqësor të pushtetit në vitin 2013 në 13 intervista Autor Sokol Balla

nga UET Press

900 Lekë

Jo vetëm euro

Jo vetëm euro

nga Botimet Dudaj

700 Lekë

Shqipëria e Re

Shqipëria e Re

nga Botimet Dudaj

1.200 Lekë

Titulli i librit "Zogu i zi" Autor Ylli Pango

Titulli i librit "Zogu i zi" Autor Ylli Pango

nga UET Press

1.000 Lekë

Titulli i librit "Hëna e Shqipërisë" Autor Ben Blushi

Titulli i librit "Hëna e Shqipërisë" Autor Ben Blushi

nga UET Press

900 Lekë

Titulli i librit Haga e Ramush Haradinaj. Si një Gjykatë e Krimeve të Luftës përmbysi të Drejtën Ndërkombëtare. Autor Micheal O’Reilly

Titulli i librit Haga e Ramush Haradinaj. Si një Gjykatë e Krimeve të Luftës përmbysi të Drejtën Ndërkombëtare. Autor Micheal O’Reilly

nga UET Press

900 Lekë

Fugë për violinë  Autor Tedi Papavrami

Fugë për violinë Autor Tedi Papavrami

nga UET Press

1.200 Lekë

Public Enemy

Public Enemy

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Shqiptarët

Shqiptarët

nga Botimet Dudaj

900 Lekë

Shpërbërja e kombeve

Shpërbërja e kombeve

nga Botimet Dudaj

900 Lekë

Globalistika / Refleksione filozofike për një epokë

Globalistika / Refleksione filozofike për një epokë

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Ahmet Zogu. Presidenti që u bë mbret. Autor Blendi Fevziu

Ahmet Zogu. Presidenti që u bë mbret. Autor Blendi Fevziu

nga UET Press

1.000 Lekë

Ambasadorët tanë. Pikëtakime të diplomacisë me krijimtarinë Autor Valbona Nathanaili

Ambasadorët tanë. Pikëtakime të diplomacisë me krijimtarinë Autor Valbona Nathanaili

nga UET Press

2.000 Lekë

Tri kohë të Shqipërisë në Time. Nga Ahmet Zogu te Enver Hoxha dhe Sali Berisha, 1923-2013. Autor Belina Budini

Tri kohë të Shqipërisë në Time. Nga Ahmet Zogu te Enver Hoxha dhe Sali Berisha, 1923-2013. Autor Belina Budini

nga UET Press

1.200 Lekë

Komploti kundër lirisë

Komploti kundër lirisë

nga Botimet Dudaj

1.200 Lekë

Ku jemi e ku vemi

Ku jemi e ku vemi

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Mbreti i kaosit

Mbreti i kaosit

nga Botimet Dudaj

900 Lekë

Ftesë për debat

Ftesë për debat

nga Botimet Dudaj

700 Lekë

E drejta e internetit

E drejta e internetit

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Rose Wilder Lane dhe shqiptarët Autor Eleni Laperi

Rose Wilder Lane dhe shqiptarët Autor Eleni Laperi

nga UET Press

900 Lekë

Zerozerozero

Zerozerozero

nga Botimet Dudaj

1.200 Lekë

Ngritja e një shteti

Ngritja e një shteti

nga Botimet Dudaj

1.200 Lekë