Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

49 Rezultate

Shiko si Liste Shiko si Rrjete

Produkt i Shitur Reformimi i pronësisë së tokës në Prefekturën e Shkodrës 1945-1947. Autor Tomi Treska

Reformimi i pronësisë së tokës në Prefekturën e Shkodrës 1945-1947. Autor Tomi Treska

nga UET Press

900 Lekë

Historia e Italisë: Nga origjina në ditët tona

Historia e Italisë: Nga origjina në ditët tona

nga Shtepia Botuese Dituria

2.000 Lekë

Historia e Perandorisë Osmane

Historia e Perandorisë Osmane

nga Shtepia Botuese Dituria

1.800 Lekë

Historia e krishterimit

Historia e krishterimit

nga Shtepia Botuese Dituria

1.250 Lekë

Historia e Francës: Nga zanafilla deri në ditët tona

Historia e Francës: Nga zanafilla deri në ditët tona

nga Shtepia Botuese Dituria

2.500 Lekë

Bizantinët

Bizantinët

nga Shtepia Botuese Dituria

800 Lekë

Ditarët shqiptarë

Ditarët shqiptarë

nga Shtepia Botuese Dituria

700 Lekë

Europa Lindore-Qendrore midis dy luftërave botërore

Europa Lindore-Qendrore midis dy luftërave botërore

nga Shtepia Botuese Dituria

1.000 Lekë

Përkulja dhe rënia e tiranisë shqiptare. 1991-1996. Volumi 3 Autor Spartak Ngjela

Përkulja dhe rënia e tiranisë shqiptare. 1991-1996. Volumi 3 Autor Spartak Ngjela

nga UET Press

1.500 Lekë

Më keq se Watergate: Presidenca sekrete e Xhorxh W. Bushit

Më keq se Watergate: Presidenca sekrete e Xhorxh W. Bushit

nga Shtepia Botuese Dituria

700 Lekë

Lindja e Shqipërisë

Lindja e Shqipërisë

nga Botime Pegi

1.200 Lekë

Kuvend Letrash me Miqtë - Mustafa Merlika Kruja, Familja Gjomarkaj e Zef F. Nekaj

Kuvend Letrash me Miqtë - Mustafa Merlika Kruja, Familja Gjomarkaj e Zef F. Nekaj

nga Botime OMSCA - 1

1.000 Lekë

Europa ballkanike

Europa ballkanike

nga Shtepia Botuese Dituria

800 Lekë

Greqia: Dashnorja E Perëndimit Gruaja E Lindjes

Greqia: Dashnorja E Perëndimit Gruaja E Lindjes

nga Shtepia Botuese Dituria

400 Lekë

Historia e Spanjës: Nga zanafilla deri në ditët tona

Historia e Spanjës: Nga zanafilla deri në ditët tona

nga Shtepia Botuese Dituria

1.500 Lekë

 Heraldika shqiptare

Heraldika shqiptare

nga Shtepia Botuese Dituria

2.000 Lekë

Java jonë shqiptare

Java jonë shqiptare

nga Shtepia Botuese Dituria

600 Lekë

Europa në kohën tonë

Europa në kohën tonë

nga Shtepia Botuese Dituria

1.000 Lekë

Hyjnitë kishin të drejtë

Hyjnitë kishin të drejtë

nga Shtepia Botuese Dituria

700 Lekë

Lindja e Europës

Lindja e Europës

nga Shtepia Botuese Dituria

1.250 Lekë

 Historia e Zvicrës

Historia e Zvicrës

nga Shtepia Botuese Dituria

1.250 Lekë

Shkrime Historike - Mustafa Merlika (Kruja)

Shkrime Historike - Mustafa Merlika (Kruja)

nga Botime OMSCA - 1

900 Lekë

Majat e Shalës

Majat e Shalës

nga Shtepia Botuese Dituria

600 Lekë

Shqipëria dhe nacionalizmi shqiptar në Perandorinë Osmane

Shqipëria dhe nacionalizmi shqiptar në Perandorinë Osmane

nga Shtepia Botuese Dituria

800 Lekë

Shqipëria dhe ShBA në Arkivat e Uashingtonit

Shqipëria dhe ShBA në Arkivat e Uashingtonit

nga Shtepia Botuese Dituria

700 Lekë

Shqipëria dhe shqiptarët

Shqipëria dhe shqiptarët

nga Shtepia Botuese Dituria

800 Lekë

Shqipëria përballë Europës (1912-1929)

Shqipëria përballë Europës (1912-1929)

nga Shtepia Botuese Dituria

550 Lekë

Europa Juglindore nën sundimin osman

Europa Juglindore nën sundimin osman

nga Shtepia Botuese Dituria

1.000 Lekë

Myslimanët shqiptarë në lëvizjen për pavarësi kombëtare (1878-1912)

Myslimanët shqiptarë në lëvizjen për pavarësi kombëtare (1878-1912)

nga Shtepia Botuese Dituria

700 Lekë

Shqipëria. Ngritja e një mbretërie

Shqipëria. Ngritja e një mbretërie

nga Shtepia Botuese Dituria

1.250 Lekë

Themelimi i Shteteve Kombëtare të Ballkanit, 1804-1920

Themelimi i Shteteve Kombëtare të Ballkanit, 1804-1920

nga Shtepia Botuese Dituria

900 Lekë

Udhëtim në Shqipëri 1912

Udhëtim në Shqipëri 1912

nga Shtepia Botuese Dituria

400 Lekë