Grepi.al - Platforme e sigurte per shitje dhe blerje online

128 Rezultate

Shiko si Liste Shiko si Rrjete

Hana

Hana

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Letërsia moderne shqipe. Botimi i dytë. Autor Sabri HAMITI

Letërsia moderne shqipe. Botimi i dytë. Autor Sabri HAMITI

nga UET Press

1.900 Lekë

Të gjallë dhe të vdekur

Të gjallë dhe të vdekur

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

Kënga e sprasme e Balës

Kënga e sprasme e Balës

nga Shtepia Botuese Dituria

300 Lekë

Juvenilia dhe vjersha të tjera

Juvenilia dhe vjersha të tjera

nga Shtepia Botuese Dituria

400 Lekë

I love Tom Hanks

I love Tom Hanks

nga Botimet Dudaj

700 Lekë

Antologji e mendimit estetik shqiptar

Antologji e mendimit estetik shqiptar

nga Shtepia Botuese Dituria

650 Lekë

Baba Tomorri

Baba Tomorri

nga Shtepia Botuese Dituria

400 Lekë

Dashuri e papërfunduar

Dashuri e papërfunduar

nga Shtepia Botuese Dituria

300 Lekë

Poetët bëjnë dashuri ndryshe

Poetët bëjnë dashuri ndryshe

nga Botime Pegi

700 Lekë

Mili dhe Haidhea

Mili dhe Haidhea

nga Shtepia Botuese Dituria

400 Lekë

Dritehije dashurie

Dritehije dashurie

nga Botimet Ada

500 Lekë

Yjet nuk vishen kështu

Yjet nuk vishen kështu

nga Botimet Dudaj

750 Lekë

Dashuri apo urrejtje

Dashuri apo urrejtje

nga Botimet Dudaj

750 Lekë

Ti je e nesërmja

Ti je e nesërmja

nga Botimet Dudaj

900 Lekë

Luftë e vogël e përkorë

Luftë e vogël e përkorë

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Koha e Kadaresë

Koha e Kadaresë

nga Shtepia Botuese Dituria

500 Lekë

Te dheu i huaj

Te dheu i huaj

nga Shtepia Botuese Dituria

400 Lekë

Poezi

Poezi

nga Botimet Dudaj

1.000 Lekë

I Çmënduri I Pavionit 3 - Leonard Veizi

I Çmënduri I Pavionit 3 - Leonard Veizi

nga Botime OMSCA - 1

800 Lekë

Ditë e bardhë e fyer

Ditë e bardhë e fyer

nga Botimet Dudaj

750 Lekë

Dikur ishim bashkë…

Dikur ishim bashkë…

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Lakmia

Lakmia

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Lindur femër

Lindur femër

nga Botimet Dudaj

850 Lekë

Letërsia shqipe si polifoni

Letërsia shqipe si polifoni

nga Shtepia Botuese Dituria

650 Lekë

Sami Frashëri

Sami Frashëri

nga Shtepia Botuese Dituria

500 Lekë

VEPRA DRAMATURGJIKE

VEPRA DRAMATURGJIKE

nga Shtepia Botuese Dituria

250 Lekë

Banca dello zio ne tenxhere me presion

Banca dello zio ne tenxhere me presion

nga Botimet Ada

650 Lekë

Ëndrra e papërfunduar e një gruaje

Ëndrra e papërfunduar e një gruaje

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Në shpirtin tim bën ftohtë

Në shpirtin tim bën ftohtë

nga Botimet Dudaj

800 Lekë

Rruga e trëndafilave

Rruga e trëndafilave

nga Botimet Dudaj

850 Lekë

Bombë në Beograd

Bombë në Beograd

nga Botimet Dudaj

800 Lekë